Portret Jolanda Oldenhave

Over Jolanda

Mijn naam is Jolanda Oldenhave, geruime tijd geleden bevangen en bevlogen geraakt door de haptonomie en haptotherapie. Allereerst vanuit persoonlijke vragen die ik over mezelf en mijn leven had waar ik toentertijd zoekende in was. Later is dit uitgemond in het doorlopen van de opleiding tot GZ- Haptotherapeut aan de academie voor haptonomie te Doorn.

Vanaf mijn leerlingentijd deed ik leer- en werkervaring op binnen de geestelijke gezondheidszorg. Deze ervaringen hebben ertoe geleid dat ik nu vol enthousiasme mijn eigen praktijk voor haptonomie & haptotherapie Veldhoven draai.

Binnen mijn vak houd ik van helderheid en openheid. De zoektocht, die ik graag samen met de ander maak naar diegene die achter de zichtbare mens schuil zit, fascineert me keer op keer. Ieder mens heeft eigen kracht van waaruit hij/zij het leven vorm geeft. Krachten bundelen en adequaat inzetten maakt dat er steeds weer verrassende en inspirerende antwoorden op vragen komen.

Ik werk proces- en ontwikkelingsgericht waardoor de oplossingen daaropvolgend vaak als vanzelf of als logisch gevolg ontstaan en komen.

Ik ben geregistreerd bij de vereniging voor haptotherapeuten en opgenomen in het kwaliteitenregister. Daardoor ben je gegarandeerd van een professionele manier van werken waarbij kwaliteit gewaarborgd wordt.