Kosten en vergoedingen

Intake

Als je besluit een behandeling te starten, zal de eerste afspraak een uitgebreide intake (60 tot 75 minuten) zijn. Hiervoor zal er 1 consult in rekening worden gebracht. Je bent, voorafgaand aan het besluit om wel of niet te starten, ook welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (15 minuten). Hiervoor breng ik geen kosten in rekening.

Consult

De kosten voor haptotherapie in 2020 zijn € 90,- per consult. Een consult duurt ongeveer een uur. Aan het eind van het consult ontvang je een factuur die je aan mij overmaakt. Deze factuur kun je vervolgens zelf bij je zorgverzekeraar indienen.

Vergoedingen

Veel zorgverzekeraars vergoeden haptotherapie of een gedeelte hiervan. Gezien mijn kwaliteitskeurmerk en registratie bij de beroepsvereniging vvh komen ook de consulten in mijn praktijk hiervoor in aanmerking. Klik hier om de praktijkovereenkomst in te zien (PDF). Voor concrete informatie en precieze bedragen hierover verwijs ik je door naar je eigen zorgverzekeraar. Ook kun je kijken op de vergoedingenlijst van de VVH.